Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:

4η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ – 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Βραβεύσεις


1. ΧΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Ο Χάρης Αναστασίου ίδρυσε τον «Βενιαμίν» πριν 25 χρόνια. Έχοντας ζήσει την ορφάνια, αποφάσισε να υπηρετήσει τα παιδιά σε ανάγκη: άφησε την καριέρα του στον Καναδά και επέστρεψε στην Κατερίνη για να προσφέρει αγάπη, προστασία και λύτρωση στα πάμπολλα παιδιά που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Η συνεργασία του ΒΕΝΙΑΜΙΝ με την Πρωτοβουλία είναι γεμάτη με χειρονομίες γενναιοδωρίας εκ μέρους του Χάρη, ιδιαίτερα σε παιδιά μας που ενηλικιώθηκαν και σπουδάζουν.

2. ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ HAPPY DAYS
3. ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΑ

Κάθε καλοκαίρι, που τα παιδιά μας χρειάζονται την ξεγνοιασιά, την ξεκούραση και την μαγεία των διακοπών δίπλα στη θάλασσα, οι κατασκηνώσεις Happy Days στη Σιθωνία και Σκούρα στις Νέες Φώκιες της Χαλκιδικής, αποδέχονται με μεγάλη ευγένεια και αγάπη το αίτημά μας και ανοίγουν την αγκαλιά τους, βοηθώντας σημαντικά το έργο μας.

4. 11Η ΤΟΜΥ
Η ομάδα της 11ης ΤΟΜΥ έχει αναλάβει εθελοντικά τις προληπτικές εξετάσεις και τους εμβολιασμούς των παιδιών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας. Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη. Τα μέλη της ομάδας: οι κυρίες Χριστίνα Μαρούδα-Παιδίατρο, Ελένη Μπουρανή-οικογενειακή γιατρό, Ελευθερία Παγαλιά-Κοινωνική Λειτουργό και Βασιλική Σταφυλίδου-νοσηλεύτρια.

5. 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
6. ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βεροίας και η ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ της Βέροιας επιμελούνται την προσωπική φροντίδα των παιδιών μας και ιδίως την κόμμωσή τους, αναπτύσσοντας και άλλες κοινές δράσεις με τα παιδιά μας.

7. MY CHOICE
Το Φροντιστήριο Αγγλικών My Choice της κυρίας Κρυσταλλίας Τσέου δέχεται δωρεάν σαν μαθητές του παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας, συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο της μαθησιακής βελτίωσής τους.

8. ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
9. ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ
Η Σχολή Χορού της Σοφίας Αντωνιάδου δέχεται με μεγάλη ευγένεια και δωρεάν φοίτηση παιδιά μας με έφεση στον χορό. Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει πολλές παραστάσεις με σκοπό την οικονομική μας ενίσχυση.
Η Βίκυ Παπατζίκου υπηρέτησε την παιδική προστασία από θέση ευθύνης-υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας. Παράλληλα, η σπουδαία της γκαλερί, πραγματοποίησε εκθέσεις και χάρισε έργα σημαντικών καλλιτεχνών  με σκοπό την οικονομική μας ενίσχυση.

10. ΦΥΛΙΩ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τόσο η Φυλιώ Αντωνιάδου, όσο και η Παναγιώτα Αυγεροπούλου, δεν αρνήθηκαν ποτέ την παροχή φαρμάκων και σκευασμάτων που πολύ συχνά μας χρειάζονται για τα παιδιά. Είναι μία εξαιρετική προσφορά, που μας λύνει τα χέρια.

12. ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΗ
13. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΝΟΥΣΗ
Η Βιολόγος Γεωργία Γερμάνη και η καθηγήτρια Κωνσταντία Νούση (η οποία μάλιστα έρχεται από τη Νάουσα), επιτελούν το σπουδαίο έργο της μαθησιακής υποστήριξης των παιδιών μας, ενσαρκώνοντας το βαθύ νόημα του εθελοντισμού, με αγάπη και υπομονή.

14. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΤΡΑΣ
15. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΟΒΑΣ

Ο κύριος Βασίλειος Γιατράς προμηθεύει με κρέατα τις Δομές μας, που μαγειρεύουν καθημερινά τρία ζεστά γεύματα η κάθε μία, για 40 παιδιά. Ποτέ δεν αρνήθηκε επίσης να υποστηρίξει με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του, και τις εκδηλώσεις μας, όπως καλή ώρα την αποψινή.
Ο κύριος Νίκος Κουτόβας και τα παιδιά του του ζαχαροπλαστείου «Λίντο», κάνουν το ίδιο όταν πρόκειται για γλυκίσματα, καλύπτοντας επίσης όλες τις εκδηλώσεις μας.

16. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΑΚΟΥ
17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΖΟΓΛΟΥ

Οι Παιδίατροι Αγγελική Δημάκου και Δημήτρης Λαζόγλου, προσφέρουν εθελοντικά τις άρτιες ιατρικές τους υπηρεσίες στα παιδιά που τις χρειάζονται. Η προσφορά τους δεν αποτιμάται με λόγια.

18. ΖΕΥΓΟΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
19. ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Η Σοφία Ελευθεριάδου και ο Περικλής Παπαγιάννης είναι καλλιτέχνες φωτογράφοι. Έχουν εθελοντικά καλύψει όλα τα σημαντικά γεγονότα και εκδηλώσεις μας, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Ο Κώστας Στεργιόπουλος είναι άνθρωπος της αγοράς και εθελοντής γενικής διάθεσης. Ενεργοποιείται κυρίως στην εξεύρεση των απαραίτητων υλικών πόρων για το έργο μας.

20. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
21. ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΕΝΙΟΥ
Η Δέσποινα Καρβουνά και η Ευθυμία Προβατένιου καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες οδοντιατρικής περίθαλψης των παιδιών μας. Είναι φανερή η σημασία της εθελοντικής προσφοράς τους, που παρέχεται μέσα στις συνθήκες πίεσης της επαγγελματικής τους απασχόλησης.

22. ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ
23. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

Η Νικολέτα Κουρκούτα και η Κωνσταντία Μαζαράκη διαθέτουν φάρμακα και σκευάσματα για τις ανάγκες των παιδιών μας. Η αξία της προσφοράς τους – και όλων των φαρμακοποιών – πρέπει να τονιστεί, καθώς αυτή γίνεται σε καιρούς πολύ δύσκολους για τα φαρμακεία.


24. ΜΑΡΙΑ ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
25. ΕΛΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

Η Μαρία Λευκοπούλου δημιουργεί αντικείμενα υψηλής τέχνης που διατίθενται από τα Bazaar των Χριστουγέννων και του Πάσχα, συμβάλλοντας στην οικονομική επιτυχία τους.
Η Έλλη Πανταζή καταγράφει ατελείωτες ώρες όταν τα Bazaar διεξάγονται, από τη θέση της πωλήτριας και του ταμείου. Ανήκουν και οι δύο στον πολυάριθμο τομέα του δημιουργικού, που τόσα έχει προσφέρει εδώ και 12 χρόνια.

26. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΙΚΑ
27. ΖΕΚΑ ΣΤΟΓΙΑΚΟΒΙΤΣ

Η Διατροφολόγος Παρασκευή Πετικά παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει προλάβει να προσφέρει πολλά μέσα στην κουζίνα, αλλά και στη δημιουργική απασχόληση του Κέντρου Ημέρας και εκπροσωπεί τη νέα γενιά των εθελοντών μας.
Η Λογοθεραπεύτρια Ζέκα Στογιάκοβιτς, αντίθετα, είναι μαζί μας πολλά χρόνια βοηθώντας τα παιδιά που υστερούν στον λόγο, με την πολύτιμη γνώση και εμπειρία της.

28. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
29. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ

Ο Παιδίατρος Αντώνης Τσολακίδης είναι κοντά μας από πολύ καιρό προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες αφιλοκερδώς στα παιδιά μας.
Η Οφθαλμίατρος Κατερίνα Φράγκου προσφέρει τα ανάλογα από την δική της ειδικότητα. Χωρίς τους εθελοντές γιατρούς, όσους σήμερα αναφέρονται, όσους στις τρεις προηγούμενες γιορτές τιμήθηκαν επίσης και όσους έπονται στο μέλλον, θα ήταν αδύνατη η λειτουργία μας.

30. ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΛΙΔΟΥ
31. ΑΛΕΚΟΣ ΨΩΝΗΣ

Η Σοφία Κυριλίδου είναι υπεύθυνη του καταστήματος Vodafone της Βέροιας. Από τη θέση της, αλλά κυρίως με προσωπική διάθεση και παρόρμηση, έχει καλύψει ανάγκες του τομέα της τηλεφωνίας, κάθε φορά που το ζητάμε και πολλές φορές πριν το ζητήσουμε.
Ο Αλέκος Ψώνης διατηρεί ψητοπωλείο. Είναι κοντά μας από τα πρώτα μας βήματα μέχρι σήμερα, είτε διοργανώνοντας δράσεις για τον προσπορισμό εσόδων, είτε προμηθεύοντας χρηστικά και αναλώσιμα.

32. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΘΥΜΟΓΛΟΥ
33. ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΝΔΡΑΝΤΩΝΗΣ

Οι φούρνοι Ευθύμογλου και Χονδραντώνη μας προμηθεύουν το καθημερινό ψωμί μας, αλλά και πολλά άλλα από τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που διαθέτουν, αδιάλειπτα από πολλά χρόνια έως σήμερα. Είναι η ευχάριστη πρωινή νότα με την οποία ξεκινά η ημέρα μας!

Φωτογραφίες