Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:

3η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ – 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Βραβεύσεις


1. Ακριβόπουλος Σάκης και Καπετανάκης Παναγιώτης
Ο ηλεκτρολόγος Σάκης Ακριβόπουλος έχει προσφέρει πολλές εργατοώρες εθελοντικής εργασίας, ασχολούμενος με τις κτιριακές υποδομές μας και τη συντήρησή τους. Πάντοτε πρόθυμος και  ταχύτατος, με μεγάλη υπομονή και χαμόγελο.
Ο Παναγιώτης Καπετανάκης είναι ο παλαιότερος εθελοντής γενικής διάθεσης του Οργανισμού μας με πολύτιμη συνεισφορά.

2. Αναγνωστόπουλος Θωμάς και Τζουνοπούλου Γεωργία
Ο κύριος Μάκης Αναγνωστόπουλος είναι ιδιοκτήτης του ρεστοράν «Ολυμπιάδα» της Βεργίνας. Ποτέ δεν ξεχνά το Σπίτι μας και συχνά φιλεύει τα παιδιά με τα υπέροχα φαγητά του.
Η κυρία Γεωργία Τζουνοπούλου διατηρεί φούρνο στον Παλαιό Πρόδρομο και προμηθεύει με τα είδη της το Σπίτι της Βεργίνας.

3. Αναξαγόρου Ειρήνη και Λαΐου Νόρα
Οι κυρίες Ειρήνη Αναξαγόρου και Νόρα Λαΐου διατηρούν φαρμακεία στη Βεργίνα και στη Βέροια αντίστοιχα. Αγόγγυστα και γενναιόδωρα, καλύπτουν μεγάλο μέρος των αναγκών όλων των παιδιών μας σε φάρμακα και είδη ατομικής υγιεινής. Προσφορά αληθινά ανεκτίμητη.

4. Γαϊτανίδου Έλσα και Χατζηδάκης Στέλιος
Η κυρία Έλσα Γαϊτανίδου από την αρχή της λειτουργίας μας αφειδώλευτα μας προμηθεύει με είδη ατομικής υγιεινής και προσωπικής περιποίησης.
Ο κύριος Στέλιος Χατζηδάκης άνοιξε στην Πρωτοβουλία μεγάλους ορίζοντες στον τομέα των χορηγιών σε είδος, σαν εθελοντής, αλλά και σαν στέλεχος των «Ελληνικών Market», ανακουφίζοντας τις ανάγκες μας ιδίως σε νωπά τρόφιμα.

5. Γιαννόπουλος Αντώνης και Μαργαρίτης Βασίλης
Ο Παθολόγος Αντώνης Γιαννόπουλος, γιατρός στη Μελίκη, ανέλαβε την ιατρική φροντίδα των παιδιών του Σπιτιού της Βεργίνας-έργο σπουδαίο και νευραλγικό για τη λειτουργία του.
Ο Οφθαλμίατρος Βασίλης Μαργαρίτης βλέπει τα παιδιά όλων των Δομών μας, ανταποκρινόμενος πάντοτε, προσηνής και ευγενικός.

6. Γκιλιόπουλος Στέφανος και Σαλιάγκα Χρυσούλα
Οι Οδοντίατροι Στέφανος Γκιλιόπουλος και Χρυσούλα Σαλιάγκα φροντίζουν την στοματική υγιεινή των παιδιών μας, καλύπτοντας μεγάλο μέρος της σχετικής απαιτούμενης φροντίδας.

7. Δαμιανίδου Μαργαρίτα και Σεραφείμ Τριανταφυλλιά
Η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Δαμιανίδου δρα ως εθελόντρια της Πρωτοβουλίας και στον τομέα της υλικής υποστήριξης σε οικογένειες, προτείνοντας και κατανέμοντας τη βοήθεια που μπορούμε.
Η Τριανταφυλλιά Σεραφείμ εργάζεται με συνέπεια και σταθερότητα στον τομέα της μαθησιακής υποστήριξης του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας.

8. Κιαπκίδου Αναστασία και Λαδοπούλου Σοφία
Η Αναστασία Κιαπκίδου, ως ιδιοκτήτρια του Φροντιστηρίου ξένων γλωσσών A-Studies υποδέχεται δωρεάν παιδιά του ΚΗΦ, ενώ πολλές φορές αναλαμβάνει επείγουσες μεταφράσεις σημαντικών κειμένων μας.
Η εκπαιδευτικός Σοφία Λαδοπούλου παρέχει με μεγάλη συνέπεια τις υπηρεσίες της στη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών του ΚΗΦ, βοήθεια μεγάλης σημασίας για την εξέλιξή τους.

9. Μαρκοβίτη Πετρούλα και Σιδηροπούλου Πελαγία
Η Πετρούλα Μαρκοβίτη είναι στέλεχος του δημιουργικού πυρήνα των εθελοντριών, υποστηρίζοντας εδώ και πολλά χρόνια τη διεξαγωγή των Bazaar μας, που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικά αποδείχθηκαν για την οικονομική μας επιβίωση.
Η Πελαγία Σιδηροπούλου εργάστηκε στη Γραμματεία, τηρώντας επί χρόνια τα αρχεία μελών και εθελοντών, ενώ καταθέτει ψυχή και κόπο στα Bazaar των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

10. Παπαχατζή Σταυρούλα και Τσαπαρόπουλος Πέτρος
Η Παιδίατρος Σταυρούλα Παπαχατζή και ο Καρδιολόγος Πέτρος Τσαπαρόπουλος παρέχουν τις υπηρεσίες της στα παιδιά μας, οποτεδήποτε τις χρειαστούμε. Η λειτουργία μας θα ήταν αδύνατη χωρίς τη βοήθεια αυτών των εξαιρετικών γιατρών και τόσων άλλων συναδέλφων τους.

11. Πασβαντίδου Μαρία και η Ομάδα της
Η Μαρία Πασβαντίδου συντονίζει εδώ και καιρό μία ομάδα ταλαντούχων και ακαταπόνητων εθελοντριών που δημιουργούν χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα ιδιαίτερης αισθητικής, κοσμώντας τα Bazaar μας και συμβάλλοντας στον προσπορισμό εσόδων. Η ομάδα αποτελείται από τις κυρίες: Μαρία Βαφείδου, Δέσποινα Βεργώνη, Θωμαή Δραγκόλα, Λίτσα Μοσέρ, Μαρία Ρωσσάκη, Ευγενία Φραντζή και Μαίρη Χριστοφορίδου.

12. Νεδέλκου Κατερίνα, Σίμου Ευθυμία
Οι κυρίες Κατερίνα Νεδέλκου και  Έφη Σίμου διατηρούν φαρμακεία στη Βέροια και ανήκουν στην μεγάλη ομάδα των φαρμακοποιών που υποστηρίζουν το έργο μας, καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών σε φάρμακα, σκευάσματα και είδη ατομικής υγιεινής. Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη.

13. Σίμου Λίτσα και Χατζοπούλου Καίτη
Η κυρία Λίτσα Σίμου εργάζεται στον τομέα της μαθησιακής υποστήριξης, προσπαθώντας να βοηθήσει τα παιδιά να καλύψουν τα κενά και την απόσταση που τα χωρίζει από την κανονικότητα και -επομένως- να ενταχθούν στο σχολικό περιβάλλον.
Η κυρία Καίτη Χατζοπούλου υποστηρίζει αθόρυβα και σταθερά από χρόνια τη λειτουργία των Bazaar μας, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

14. Λοιπές βραβεύσεις
Τιμητικά διπλώματα απονέμονται επίσης στους εξής απόντες (λόγω ανωτέρας βίας):
Στην κυρία Έφη Σπυροπούλου, επί χρόνια Γραμματέα του Δ.Σ. με μεγάλη προσφορά.
Στον κύριο Γιώργο Κοτσίδη, αλουμινοκατασκευαστή-συντηρητή των κτιρίων μας.
Στην κυρία Μαριλένα Μητρούλα, εθελόντρια σε εκδηλώσεις και συνοδείες.
Στην κυρία Ρούλα Παπαδοπούλου, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Το Αρχοντικό» στη Μελίκη.
Στην κυρία Παναγιώτα Τέτου, εθελόντρια μαθησιακής υποστήριξης.

Φωτογραφίες