Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:

2η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ - 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017


Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, στο Κέντρο «Ακρόπολη», η καθιερωμένη ετήσια Γιορτή Επιβράβευσης των Εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.
Μπροστά σε ένα κοινό που το αποτελούσαν εθελοντές, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, απονεμήθηκαν από το χέρι των παιδιών και του προσωπικού μας, ηθικές αμοιβές στους ακόλουθους εθελοντές και υποστηρικτές του έργου μας:


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Α. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ
Από τον τομέα των Υγειονομικών βραβεύτηκαν, η κυρία Ειρήνη Αναξαγόρου – Παπιάνου  Φαρμακοποιός στη Βεργίνα, η Μικροβιολόγος κυρία Σοφία Εφραιμίδου,  ο κύριος Γιώργος Καραϊωσήφ, συντ. Παιδίατρος και επόπτης – γιατρός στο Σπίτι της Βεργίνας, η Δερματολόγος κυρία Αντωνία Μανουσάρη και ο Γυναικολόγος κύριος Νικόλαος Τσαμπάζης,  η Ψυχίατρος κυρία Ειρήνη Τσίρκα, η Μικροβιολόγος κυρία Ευτυχία Υγροπούλου και ο Οδοντίατρος κύριος Στράτος Χατζόπουλος.


Β. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Από τον τομέα του Δημιουργικού τμήματος (εθελόντριες των Bazaar και των εργαστηρίων του FRONT), βραβεύτηκαν οι κυρίες Κική Καστούδη, Μάρα Κοκκίνου, Γιό Κοντοπούλου και Φωτούλα Στεργιοπούλου.


Γ. ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Από τον τομέα της Μαθησιακής Υποστήριξης, της Δημιουργικής Απασχόλησης και της Συνοδείας, βραβεύτηκαν οι κυρίες Τάνια Ανδρεάδου, Βαρβάρα Ζουμπούδη, Αλεξάνδρα Ιωσηφίδου, Ελένη Μπακαλούδη, Λίτσα Παπαδοπούλου, Νανά Παπαϊωάννου, Σοφία Παύλου, Ιφιγένεια Ρήγα και Λίτσα Σίμου.


Δ. ΣΙΤΙΣΗ
Από τον τομέα της Σίτισης (μαγείρεμα, προμήθειες) βραβεύτηκαν η κυρία Ρούλα Ανδρονικίδου, ο κύριος Μέρκος Κούγκας, η κυρία Μαρία Λαζαρίδου, η κυρία Κατερίνα Νίκου και ο κύριος Γρηγόρης Κοτζαχρήστος.


Ε. ΦΟΡΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Τέλος, για τη συνολική και πολυεπίπεδη συνεισφορά τους στο έργο μας βραβεύτηκαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ», ο Σύλλογος Παγκρατίου Αθλήματος «ΗΜΑΘΙΩΝ» και το Ωδείο Βεροίας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ