Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Ευχαριστήριο προς Δεσμό-Cosmos Sport

Ευχαριστήριο προς Δεσμό-Cosmos Sport

ΠΡΟΣ: Τον ΔΕΣΜΟ
Υπόψη κ. Βασιλικής Ντζούφρα
Υπεύθυνης Ανάπτυξης Σχέσεων
με Κοινωνικούς Φορείς


ΚΟΙΝΟΠ.: Cosmossport


Αγαπητή κυρία Ντζούφρα,

παραλάβαμε τη σημαντική δωρεά από αθλητικά είδη και αντικείμενα αθλητικού και δημιουργικού παιγνιδιού, που η Cosmos Sport με τη μέριμνα του ΔΕΣΜΟΥ μας προμήθευσε. Εκπληρώθηκε έτσι η υπόσχεση που μας δώσατε και ταυτόχρονα ικανοποιήθηκε μία πραγματική ανάγκη του Σπιτιού της Βεργίνας. Η χρονική στιγμή που επιτεύχθηκε αυτό -το δεύτερο lockdown- είναι νομίζω η πιο κατάλληλη, γιατί η έλευση των αντικείμενων της δωρεάς θα δώσει νέες δυνατότητες απασχόλησης και άθλησης στα παιδιά, που δυσανασχετούν πολύ όπως είναι κλεισμένα μέσα στο Σπίτι. Υπό αυτές τις συνθήκες, η δωρεά αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες των παιδιών και του προσωπικού (που και αυτό διευκολύνεται πολύ) σας αποστέλλω φωτογραφίες από την παραλαβή των δεμάτων. Την παραλαβή έκαναν η Διευθύντρια Κοινωνική Λειτουργός κ.Ελίζα Καραβασίλη και ο παιδαγωγός κ.Νίκος Τσαλουχίδης.

Ευγνώμονες γι’ αυτήν και όλες τις προηγούμενες δωρεές, αλλά και τις κυοφορούμενες προσφορές αλληλεγγύης που επιφυλάσσετε για τα παιδιά μας!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Εταιρεία Cosmos Sport.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος