Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Χορηγοί ανακατασκευάζουν τον ανελκυστήρα στη Στέγη ημιαυτόνομης διαβίωσης νέων

Χορηγοί ανακατασκευάζουν τον ανελκυστήρα στη Στέγη ημιαυτόνομης διαβίωσης νέων

Μετά από μία πρωτοφανή πανστρατιά, στην οποία συμπαρατάχθηκαν άνθρωποι της βεροιώτικης αγοράς-ελεύθεροι επαγγελματίες, εταιρείες και κοινωνικοί φορείς, επιτεύχθηκε η ανακατασκευή του ανελκυστήρα της οικοδομής επί της οδού Β. Χατζίκου 10 και Κύπρου, που στεγάζει (στον τρίτο όροφο, ιδιοκτησίας του Νομικού Προσώπου του Δήμου Βεροίας «Βρεφονηπιακός σταθμός Θεανώ Ζωγιοπούλου») τη Δομή της Πρωτοβουλίας για το Παιδί «Στέγη ημιαυτόνομης διαβίωσης νέων». 


Το έργο αυτό υπήρξε από διετίας και πλέον πρωταρχική ανάγκη για τη λειτουργία της Δομής μας και η εκτέλεσή του διασφάλισε τον απαράβατο όρο της προσβασιμότητας σε αυτήν, σημασία που γίνεται μεγαλύτερη λόγω της ένταξης της Δομής σε συγχρηματοδοτούμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Επιπροσθέτως, το έργο αυτό ήταν τεχνικά δύσκολο και απαιτητικό και το κόστος του καθόλου ευκαταφρόνητο (πλησίασε τις 10.000€).


Σήμερα, με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του ανελκυστήρα, που επιτρέπει πλέον την απρόσκοπτη λειτουργία της Στέγης και την πρόσβαση σε αυτήν όλων των εργαζομένων, των νέων που διαβιούν και των επισκεπτών, ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους τους συντελεστές του έργου, οι οποίοι πίστεψαν στην αλήθεια, τους στόχους και στις προοπτικές του κοινωνικού έργου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και επένδυσαν σε αυτό, διαθέτοντας χρήματα, υλικά, εργασία και χρόνο. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια, εκτός από την μεγάλη κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν, απέδειξαν ταυτόχρονα ότι όταν συντρέχουν οι προϋποθέσεις, μπορούν να γίνουν μεγάλες συνέργειες, γρήγορες και αποτελεσματικές, με στόχο το γενικό όφελος και την κοινωνική συνοχή.


Οι ευχαριστίες μας απευθύνονται πρωτίστως:

  • Στην κυρία Αθηνά Τζούρτζια, τοπική σύμβουλο Βεροίας του Δήμου Βεροίας, η οποία άκουσε το αίτημά μας, το υιοθέτησε και το έκανε προσωπικό της μέλημα. Η κυρία Τζούρτζια κινητοποίησε το σύνολο των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν στην πόλη μας και πραγματοποίησε τις αναγκαίες συνεννοήσεις, αποδεικνύοντας τεράστια κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία, αλλά και ικανότητες και αποτελεσματικότητα.
  • Στον κύριο Άκη Καμπαϊλή, της επιχείρησης «Ι. Καμπαϊλής», ο οποίος υπήρξε ο ιθύνων νους και ο πυρήνας της ομάδας των συναδέλφων του, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο βάρος, τεχνικά, οργανωτικά και οικονομικά. Ο κύριος Καμπαϊλής επανέλαβε έτσι παλαιότερες και εξίσου σημαντικές χειρονομίες υποστήριξης του έργου μας.


Οι ευχαριστίες μας απευθύνονται επίσης:

  • Στην Εταιρεία “Kleemann  Hellas” και ιδιαιτέρως στον κύριο Νικόλαο Κουκούντζο
  • Στην Εταιρεία «Ηλεκτρομετάλ» και ιδιαιτέρως στον κύριο Γεώργιο Ματθαίου.
  • Στην επιχείρηση του κυρίου Νίκου Τσέου.
  • Στην επιχείρηση των Αφων Καντζίκη και ιδιαιτέρως στον κύριο Γεώργιο Καντζίκη.
  • Στην επιχείρηση «Μυλωνάς-Οβεζίκογλου» και ιδιαιτέρως στον κύριο Ανδρέα Μυλωνά.
  • Στην επιχείρηση  «Αφοι Καμπαϊλή» και ιδιαιτέρως στον κύριο Κώστα Καμπαϊλή.
  • Στην Εταιρεία «ΒΙΑΝΕΛ» και ιδιαιτέρως  στον κύριο Χαράλαμπο Βαμβακόπουλο.
  • Στην Εταιρεία “Evio Control” και ιδιαιτέρως στον κύριο Ευάγγελο Αγγελούση.


Ευχόμαστε σε όλους κάθε καλό στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή!