Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Δελτίο Τύπου για τον Τζίμη

Δελτίο Τύπου για τον Τζίμη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί εκφράζει την οδύνη όλων των μελών του Οργανισμού μας για την αναπάντεχη, οδυνηρή και μεγάλη απώλεια του Δημήτρη Γκίμα. Όλοι οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας, οι διοικούντες, τα μέλη, οι εθελοντές, οι εργαζόμενοι και (ιδίως) τα παιδιά μας, είμαστε συντετριμμένοι.

Ο Δημήτρης Γκίμας, ο Τζίμης του Φιλίππου και όλης της Βέροιας, υπήρξε ένας μεγάλος φίλος μας. Ανελλιπώς, Πάσχα και Χριστούγεννα, μαζί με τον επίσης αδάμαστο Πρόεδρο του τμήματος μπάσκετ Ηλία Λαζό, τον βοηθό του Χρήστο Μπλατσιώτη και όλους τους παίκτες της ομάδας, επισκέπτονταν το Σπίτι της Βεργίνας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, όχι για τυπικούς λόγους, αλλά για να δώσει την αγάπη του αφειδώλευτα. Με τη μεγάλη του καρδιά, συμμετείχε κι’ αυτός σα μικρό παιδί στα παιχνίδια και τα αστεία που αντάλλασσαν οι νεαροί αθλητές του με τα φιλοξενούμενα παιδιά μας, που πάρα πολλές φορές μοιράστηκαν μαζί του από την κερκίδα, την ένταση και την ομορφιά του αθλήματος.

Ο Δημήτρης Γκίμας αποτέλεσε και θα αποτελεί εφεξής για πάντα, τη θρυλική μορφή του αθλητικού εθελοντισμού της πόλης μας, αλλά και όλης της Ελλάδας. Υπηρέτησε με πάθος την αγάπη του για το μπάσκετ, με ανιδιοτέλεια και ήθος. Προσηνής και σεμνός, εργάτης και ηγέτης, έχοντας πάμπολλα ακόμη να προσφέρει, ο Τζίμης μας εγκατέλειψε απολύτως πρόωρα. Είναι ηθική υποχρέωση αυτής της πόλης να θυμάται τον Δημήτρη Γκίμα. Να τον προβάλλει ως φωτεινό παράδειγμα βίου που νοηματοδοτήθηκε στην εδραία βάση της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Το ελάχιστο θα ήταν να αποτυπωθεί αυτό σε ένα στοιχείο τιμής ανεξίτηλο.

Φίλε Τζίμη, το Αδελφό Σωματείο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί σου εύχεται Καλό Κατευόδιο!