Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Απονομή τιμητικής διάκρισης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Απονομή τιμητικής διάκρισης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:00π.μ. στην αίθουσα “Σωκράτης Καραντινός” του ΚΘΒΕ, στη Μονή Λαζαριστών ο Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Παύλου Μελά την εκδήλωση “Μια αγκαλιά για τους Αγγέλους”

Η εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των κοινωνικών Δομών και Ιδρυμάτων παιδικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, περιλάμβανε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τη συμμετοχή μουσικών συνόλων και χορωδιών της Θεσσαλονίκης και απονομή τιμητικών διακρίσεων σε «προσωπικότητες που διαλάμπουν με το κοινωνικοανθρωπιστικό έργο τους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ευρύτερα» (κατά το σκεπτικό των διοργανωτών), εκ μέρους του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του Δημάρχου Παύλου Μελά κ. Δημητρίου Δεμουρτζίδη.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Γερβάσιος Ραπτόπουλος, για την πολυετή ενασχόλησή του με την αποφυλάκιση κρατουμένων, ο Αιδεσιμώτατος π.Κωνσταντίνος Πλευράκης για το ιεραποστολικό του έργο στην Αφρική, η κυρία Χρυσάνθη Νικολαΐδου-Περίσογλου για το φιλανθρωπικό της έργο και ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος «για την πολυετή κοινωνική προσφορά του και τη δημιουργία δομών παιδικής προστασίας».