Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Βραβείο από την Hyatt Community Grants

Βραβείο από την Hyatt Community Grants

Ως μέρος του «HyattCommunityGrants», του φιλανθρωπικού προγράμματος της Hyatt που εξουσιοδοτεί τους συνεργάτες της να προωθούν  τις φιλανθρωπικές δωρεές, το Hyatt Regency Thessaloniki ανακοίνωσε στις 16 Δεκεμβρίου ότι χορήγησε στη «Πρωτοβουλία για το Παιδί» το ποσό των $12,000 με σκοπό την προαγωγή των προσπαθειών οργάνωσης.


Το Πρόγραμμα «HyattCommunityGrants», που βρίσκεται στον 9ο χρόνο λειτουργείας του, ενθαρρύνει τα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, όχι μόνο να αναγνωρίζουν τους τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που παράγουν έργο αλλά και να τους προτείνουν ως υποψήφιους αποδέκτες για επιχορήγηση δωρεάς. Το πρόγραμμα αυτό, στηρίζεται στη βασική πεποίθηση της Hyatt ότι κανένας δεν κατανοεί καλύτερα τα πιο επιφορτισμένα ζητήματα – αλλά και τις λύσεις αυτών- μιας τοπικής κοινωνίας, από τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται μέσα σε αυτήν. Από το 2008, οι συνεργάτες των ξενοδοχείων της Hyatt έχουν βοηθήσει να διοχετευτούν περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια δολάρια σε 199 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 44 χώρες σε όλον τον κόσμο.


«Είναι τιμή μας να υποστηρίζουμε την  «Πρωτοβουλία για το Παιδί» και την πολύτιμη συνεισφορά της στην κοινότητά μας» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Rufat Babayev. «Τα μέλη της κοινότητάς μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την οικογένεια της Hyatt. Η σχέση μας με την «Πρωτοβουλία για το Παιδί» μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πρώτοι και να αξιολογήσουμε τον τρόπο που το έργο της, προωθεί την ευημερία της πόλης μας.


Όλοι οι μη κερδοσκοπικοί φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρέπει να έχουν σημαντική τοπική παρουσία και να υποστηρίζουν τους τέσσερις φιλανθρωπικούς άξονες της Hyatt: Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα, Εκπαίδευση και Επαγγελματική Ετοιμότητα, Οικονομική Ανάπτυξη και Επένδυση ή Υγεία και Ευεξία.


«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, η αποδοχή αυτής της επιχορήγησης και είμαστε ευγνώμονες που το HyattRegencyThessaloniki πρότεινε τον Οργανισμό μας ως αποδέκτη αυτής της γενναιόδωρης δωρεάς», δήλωσε ο κος Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος από την  «Πρωτοβουλία για το Παιδί», ο οποίος πρόσθεσε ότι «το προϊόν της δωρεάς θα διατεθεί –όπως έχει συμφωνηθεί στο πρόγραμμα συμμετοχής- στη διαμόρφωση της νέας μεγάλης αυλής του Παραρτήματος του Σπιτιού της Βεργίνας και με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι αυτή η δωρεά θα συνεισφέρει αποτελεσματικά στην υλοποίηση των στόχων μας».


Η χρηματοδότηση του προγράμματος «HyattCommunityGrants», παρέχεται από την Hyatt.


Το HyattRegencyThessaloniki, θα είναι ένα από τα 26 ξενοδοχεία της Hyatt ανά τον κόσμο, που θα πραγματοποιήσουν δωρεές συνολικού ύψους 350.000 δολαρίων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στις τοπικές τους κοινωνίες το 2016.


«Στη Hyatt πιστεύουμε ότι για να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας πρέπει να καταλάβουμε τις ανάγκες των άλλων. Αυτός είναι και πυρήνας του προγράμματος «HyattCommunityGrants», γιατί κανένας δεν είναι πιο κατάλληλος να αναγνωρίσει τις ανάγκες των κοινοτήτων από τους συνεργάτες μας που ζουν και δουλεύουν μέσα σε αυτήν» δήλωσε η Brigitta Witt, Παγκόσμια επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Hyatt. «Το HyattCommunityGrants» τοποθετεί τους τοπικούς συνεργάτες στη θέση του οδηγού, με σκοπό να διοχετεύουν την υποστήριξη που απαιτείται, έτσι ώστε οι οργανισμοί να προσφέρουν λύσεις στις μοναδικές ανάγκες των κοινοτήτων τους.


http://www.hyattcommunitygrants.com/blog/2016/11/10/initiative-for-the-child-hyatt-regency-thessaloniki