Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2024

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2024

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλο το προσωπικό της Πρωτοβουλίας για το Παιδί έκοψαν την Βασιλόπιτα για το 2024 στο Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας και Στήριξης Οικογένειας.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Νικόλαος Καρατόλιος ευχαρίστησε το προσωπικό για την αφοσίωση τους στην προστασία παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο και δήλωσε ότι τα μέλη του Διοικητικού θα είναι πάντα δίπλα τους και συμπαραστάτες σε κάθε πρόκληση που θα καλούνται να αντιμετωπίσουν.


Αρχικά έγινε η κοπή πίτας για τις δομές της Πρωτοβουλίας όπου φέτος η τυχερή δομή ήταν το Σπίτι της Βεργίνας. Ακολούθησε η κοπή πίτας για το προσωπικό με τυχερό της χρονιάς τον κύριο Κοτρίδη Κωνσταντίνο, οδηγό στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και τυχερός. Τέλος μοιράστηκαν ατομικά δώρα σε όλους.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην συνάντηση για την κοπή της πίτας καθώς επίσης και το ζαχαροπλαστείο Lido που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας και μας κέρασε το πρώτο γλυκό της χρονιάς.