Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Ευχαριστήριο για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου και του Λ.Ε.Α.ΔΙ.Β

Ευχαριστήριο για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου και του Λ.Ε.Α.ΔΙ.Β

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ένα ξεχωριστό και ζεστό Event περίμενε τα παιδιά που φροντίζουμε στις δομές μας σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου και του Διοικητικού Συμβούλιου Λ.Ε.Α.ΔΙ.Β. με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό φιλοξένησαν τα παιδιά στο πανέμορφο περιβάλλον του «ΣΕΙΡΙΟΣ» Music Hall στο Μακροχώρι. Το μέρος ήταν στολισμένο με χριστουγεννιάτικη διάθεση, δίνοντας μια ατμόσφαιρα γιορτινή.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Αϊ Βασίλης με τα ξωτικά του, όπου μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά και μαζί ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες και τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες στο Face Painting. Από τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο εντυπωσιακός μπουφές, γεμάτος με διάφορες γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου και του Διοικητικού Συμβούλιου Λ.Ε.Α.ΔΙ.Β. που με αυτήν την πρωτοβουλία έδωσαν στα παιδιά μια ανεκτίμητη εμπειρία και τους χάρισαν στιγμές απόλαυσης και χαράς.