Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στο 5 Φεστιβάλ KIDOT στη Θεσσαλονίκη

Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στο 5 Φεστιβάλ KIDOT στη Θεσσαλονίκη

Μια μοναδική συμμετοχή είχε η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στο 5ο Φεστιβάλ του KIDOT. Ένα διήμερο φεστιβάλ για παιδιά γεμάτο παιχνίδια, μουσική, δραστηριότητες και πολλές εκδηλώσεις που σκόρπισαν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. 

Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» φιλοξενήθηκε στο KIDOT το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου με σκοπό να γνωρίσουν και στην Θεσσαλονίκη τις δομές του Συλλόγου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για το έργο και τις δράσεις του.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου παιδιά από 6 ετών και άνω είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο «Χνουδωτό εργαστήριο», να επεξεργαστούν το φυσικό μαλλάκι των προβάτων και να φτιάξουν πολύχρωμα στολίδια υπό την καθοδήγηση της κυρίας Γιάννας Πιλιτσίδου. 


Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου παιδιά από 5 έως 12 ετών με τους γονείς τους συμμετείχαν σε Workshop με τίτλο «Προστατεύω το σώμα μου» που παρουσίασαν οι κυρίες Μαρία Πανταζή και Άννα Δεληθανάση, ψυχολόγοι στο Κέντρο Αναφοράς και Παροχής Συμβουλευτικής. Στόχος του του εργαστηρίου ήταν να μάθουν τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα ιδιαίτερα μέρη του σώματός τους και να αναγνωρίζουν το καλό από το κακό άγγιγμα. 

Για αυτή την μοναδική εμπειρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα του KIDOT και ιδιαίτερα την κυρία Λίζα Καλυβάτση, την κυρία Χριστίνα Νεδέλκου και τον κύριο Μάκη Ανανιάδη για την ζεστή φιλοξενία που μας πρόσφεραν. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!