Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Μια γλυκιά παράσταση από τα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας

Μια γλυκιά παράσταση από τα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 τα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας παρουσίασαν σε κλειστό φιλικό κύκλο τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Ζαχαράκης» ως αποτέλεσμα του θεατρικού εργαστηρίου που υλοποιήθηκε κατά την διάρκεια του σχολικού έτους με την καθοδήγηση της Αλεξίας Φωτιάδου η οποία περιγράφει αναλυτικά: 

«Το θέατρο προάγει τον άνθρωπο. Αυτό σημαίνει πως μας δίνει ελπίδα, μας δίνει χώρο να ονειρευτούμε, φτερά να πετάξουμε! 

Επειδή το θέατρο μας δέχεται όλους, μας χωρά όλους, μας αγκαλιάζει όλους, δίνει ευκαιρία σε όλους μας. Βγαίνουμε για λίγο από το «πληγωμένο» μας εγώ και έχουμε την ελευθερία να φανερώσουμε τα ταλέντα μας, το δημιουργικό μας εαυτό και να νιώσουμε για λίγο σημαντικοί βιώνοντας την αξία μας, τη φλόγα που υπάρχει μέσα μας! 

Γινόμαστε όλοι μια ομάδα. Αφήνουμε πίσω τα προσωπικά μας εμπόδια και συνεργαζόμαστε, μοιραζόμαστε, γινόμαστε υπεύθυνοι, συνδημιουργούμε και προσφέρουμε. 

Έτσι και τα παιδιά μας, εδώ στο Σπίτι της Βεργίνας, τόλμησαν να ξεπεράσουν, λίγο ή πολύ, τα προσωπικά τους όρια και να μας προσφέρουν μια υπέροχη παράσταση. «Ο Ζαχαράκης» ζωντάνεψε και μας πρόσφερε ένα αίσθημα ανάτασης και βαθιάς ικανοποίησης. 

Τα παιδιά κατέθεσαν την αλήθεια τους και μας κέρδισαν! Από τη θέση του θεατρικού εμψυχωτή, θα ήθελα να τα ευχαριστήσω από καρδιάς, όπως και όλη τη διοίκηση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, που μας φρόντισε και μας έδωσε την ευκαιρία να μοιραστούμε την προσπάθειά μας!»


Σίγουρα η παράσταση "Ο Ζαχαράκης" ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους, συντελεστές και θεατές!