Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Ευχαριστήριο για την εκδήλωση στις Φλαμουριές 2023

Ευχαριστήριο για την εκδήλωση στις Φλαμουριές 2023

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή μας ψυχαγωγική εκδήλωση στις Φλαμουριές, μια βραδιά γεμάτη αγαπημένους φίλους και υποστηρικτές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.
Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του ΔΣ κ. Νικόλαου Καρατόλιου και συνεχίστηκε με μουσικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ομάδα μουσικών- εθελοντών. Παραβρέθηκαν σε αυτήν: 
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, Πολεοδομίας, Κτηματολογίου, Περιουσίας Δήμου Βέροιας κ. Αλέξανδρος Τσαχουριδης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας Δήμου Βέροιας κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής - Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας κα. Γεωργία Μπατσαρά, ο Πρόεδρος ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Θανάσης Δέλλας, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βέροιας κα. Σοφία Καλτσίδου και οι υποψήφιοι βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές κα. Στέλλα Αραμπατζή και κα. Λίνα Τουπεκτσή, εκπρόσωποι από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας, τον Όμιλο Inner Wheel, τον Έρασμο και τον Όμιλο Προστασίας Άπορου Παιδιού καθώς και μεγάλο πλήθος φίλων και εθελοντών του Συλλόγου.


Η εκδήλωση στηρίχθηκε αποκλειστικά από χορηγίες των αρτοποιείων «Αρτοσυνθέσεις» Τζουνοπούλου Γεωργία στον Παλιό Προδρόμο, Σαλαπασίδης Γεώργιος, Χονδραντώνης Κωνσταντίνος στην Βέροια και Θανασούλης στη Νάουσα, των πιτσαριών Παπαγάλος και Roma Pizza στη Βέροια, των ζαχαροπλαστείων Lido, George Boulangerie – Cafe, Mr Tony Donuts, του Συνεταιρισμού Venus Growers στη Βέροια, του Οινοποιείου  κτήμα Κυρ Γιάννη στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, της κυρίας Ελένη Μαραντίδου, του Super Market Μασούτης, και της εταιρείας Κορμός στη Βέροια.
Το ΔΣ ευχαριστεί επίσης την οικογένεια Τζαφερόπουλου που συνέβαλλε για την διοργάνωση της εκδήλωσης, την εταιρία «ΗΧΟΣ ΖΟΡΜΠΑ», ιδιαιτέρως τους μουσικούς Κατερίνα Σωτηρίου, Χρήστο Γανόπουλο, Γρηγόρη Μπεσικάρη για την μουσική πλαισίωση καθώς και τους ανώνυμους υποστηρικτές και εθελοντές μας.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους υποστηρίζοντας το έργο μας.