Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Ευχαριστήριο για το Πασχαλινό Bazaar 2023

Ευχαριστήριο για το Πασχαλινό Bazaar 2023

Το Πασχαλινό Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί διεξήχθη με επιτυχία από τη Δευτέρα 3 Απριλίου έως και Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου, στο κατάστημα επί της οδού Αντ. Καμάρα 2.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά το κοινό της πόλης μας που για ακόμη μια φορά στήριξε την προσπάθειά μας, όλες τις εθελόντριες του Συλλόγου μας για τις δημιουργίες που διέθεσαν και τα τοπικά ΜΜΕ που μας στήριξαν με τις δημοσιεύσεις τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

  1. Την κυρία Μαρία Μπαζάκα για την παραχώρηση του καταστήματος.
  2. Την κυρία Άννα Ματσκάνη για την φιλοτέχνηση της αφίσας.
  3. Τον ηλεκτρολόγο Σάκη Ακριβόπουλο για τις υπηρεσίες του.
  4. Τις εθελόντριες Φωτεινή Στεργιοπούλου, Σοφία Παυλίδου, Έλλη Πανταζή, Δήμητρα Τσερκέζη, Μαρία Δημοπούλου, Γιάννα Πιλιτσίδου, Ελισάβετ Καραβασίλη, Δήμητρα Γιαννοπούλου, Κατερίνα Βεοπούλου, Δήμητρα Καλαϊτζή και Θωμαή Στανκίδου που στήριξαν την λειτουργία του.
  5. Την κυρία Γιάννα Πιλιτσίδου με «Το Πρόβατο στο μπάνιο» και την κυρία Μαριάννα Πέτκου και το βιβλιοπωλείο «Εξώφυλλο» για την υλοποίηση της δράσης κατασκευής στολιδιών από φυσικό μαλλί και καρυδότσουφλα.
  6. Τους εθελοντές Αποστολία Παραστατίδου, Θωμαή Στανκίδου, Κατερίνα Βεοπούλου Μαρία Δημοπούλου, Παρασκευή Φλιούκα, Ελισάβετ Καραβασίλη, Θοδωρή Βλάχο, Αντώνη Καρατόλιο και Άγγελο Υφαντίδη που βοήθησαν στην μεταφορά των ειδών και του εξοπλισμού.
  7. Τις κυρίες Βίκυ Τριάμπελα, Φρόσω Λιάκου, Στέλλα Μόκα, Κατερίνα Λιάκου και Παναγιώτα Καλαντερίδου που έστειλαν τα έργα τους από μακριά.
  8. Τα μέλη του ομίλου Inner Wheel Ημαθίας και ιδιαίτερα την κυρία Βιβή Ιατροπούλου που μας διέθεσαν για μια ακόμη φορά τις δημιουργίες τους.
  9. Τον Πρόεδρο του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κύριο Αθανάσιο Δέλλα, την Διευθύντρια κυρία Αθανασία Γιαμουστάρη, την προϊσταμένη του Ζ’ Τμήματος Σοφία Παναγιωτίδου και ιδιαίτερα το Τμήμα Εργοθεραπείας του ΚΑΠΗ Βέροιας, τα μέλη του και την υπεύθυνη του κυρία Άννα Τσίτση για την διάθεση των έργων τους.
  10. Τον φούρνο Σαλαπασίδη για τη διάθεση τσουρεκιών.
  11. Τον φούρνο Θανασούλη στην Νάουσα για τη διάθεση τσουρεκιών.