Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Ευχαριστήριο για εκδηλώσεις

Ευχαριστήριο για εκδηλώσεις

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις στην πόλη μας που χρωματίζουν πλατείες και αίθουσες με χριστουγεννιάτικους ήχους. Φέτος πολλοί θέλησαν να στηρίξουν το έργο μας, μοιράζοντας χαμογέλα και δώρα στα παιδιά που φροντίζουμε.

Με αφορμή αυτές τις εκδηλώσεις το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, το προσωπικό και τα παιδιά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

- Τον Δήμο Βέροιας που στις 16 Δεκεμβρίου μας παρέδωσε μεταχειρισμένα παιχνίδια και βιβλία που συγκέντρωσε το προσωπικό του Τμήματος Περιβάλλοντος στα πλαίσια της δράσης "Επιχείρηση Replay" που συνδιοργάνωσε με τον ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την μεγάλη συμμετοχή στη δράση και την προσφορά τους.

- Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας που στις 16 Δεκεμβρίου στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη του εκδήλωση με Κάλαντα και Τραγούδια από όλη την Ελλάδα, φιλοξένησε τους κουμπαράδες της δράσης μας «Ένα απ΄τον καθένα». Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του Σχολείου, Γιάννη Γεωργουδάκη και τον Γιάννη Μπαλιάκα καθώς και όλους τους καθηγητές και μαθητές που συμμετείχαν στην ορχήστρα και την χορωδία.

- Τον Αθλητικό Όμιλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που στις 22 Δεκεμβρίου φιλοξένησε τους κουμπαράδες της δράσης μας «Ένα απ΄τον καθένα» στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του, στην οποία οι αθλήτριες του παρουσίασαν μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία εντυπωσιάζοντας με τις αθλητικές τους ικανότητες.