Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Δελτίο Τύπου -  Ευχαριστήριο  Συναυλίας “ONCE UPON A DECEMBER” από το Ωδείο Φίλιππος

Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο Συναυλίας “ONCE UPON A DECEMBER” από το Ωδείο Φίλιππος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 η συναυλία “ONCE UPON A DECEMBER” από το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας για την στήριξη του Συλλόγου μας. 

Την συναυλία άνοιξε η χορωδία “Ηχώ Βερόης” υπό τη διεύθυνση της Νατέλας Ιτσουαϊτζε, που με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν τους θεατές. Στη συνέχεια υπό την διεύθυνση της Νεφέλης Μπραβάκη ανέβηκαν στην σκηνή οι μαθητές του Ωδείου παρουσιάζοντας πολλές επιτυχίες τραγουδιών από αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Μεγάλοι και μικροί χορωδοί και μουσικοί, έκλεψαν την παράσταση με τις φωνητικές τους ικανότητες αλλά και με το ταλέντο τους στα έγχορδα, πνευστά και κρουστά όργανα. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά:

1. Το Ωδείο Φίλιππος της Βέροιας, και ιδιαίτερα την Νεφέλη Μπραβάκη, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, στηρίζοντας την προσπάθειά μας όχι μόνο με τις θαυμάσιες συναυλίες της, αλλά και με τις ευκαιρίες που δίνει στα παιδιά που φροντίζουμε να συμμετέχουν στα τμήματα του Ωδείου.

2. Την Εύα Ιεροπούλου, υπεύθυνη των τμημάτων μουσικής προπαιδείας του Ωδείου Φίλιππος.

3. Τους καθηγητές των τμημάτων Λάζαρο Μπίντση, υπεύθυνο καθηγητή της Jazz Band Filippos Glee, Ερμιόνη Καϊσερλή, υπεύθυνη καθηγήτρια της παιδικής χορωδίας Filippos Glee, Όλια Λαβασίδου, υπεύθυνη καθηγήτρια της baby χορωδίας Filippos Glee Junior, Μυρτώ Σταυρακίδου-Ζάχου, υπεύθυνη καθηγήτρια της πολυφωνικής χορωδίας Filippos Glee και της μαθητικής ορχήστρας και Στέφανο Γαζίλα, υπεύθυνο καθηγητή της μαθητικής ορχήστρας. 

4. Την Νατέλα Ιτσουαϊτζε και τους συμμετέχοντες στη χορωδία “Ηχώ Βερόης”.

5. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην συναυλία.

6. Τον Σταύρο Ζησόπουλο για την τεχνική υποστήριξη του ήχου.

7. Τέλος οφείλουμε ευχαριστίες στο προσωπικό και τους εθελοντές της «Πρωτοβουλίας» που βοήθησαν για την μεταφορά όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για την συναυλία.