Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Ευχαριστήριο για την εκδήλωση στις Φλαμουριές

Ευχαριστήριο για την εκδήλωση στις Φλαμουριές

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στο Κέντρο «Φλαμουριές» της Βέροιας η ετήσια ψυχαγωγική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Μετά από τρία χρόνια περιορισμών και δυσκολιών καταφέραμε να βρεθούμε από κοντά η Διοίκηση, τα μέλη, το προσωπικό, οι εθελοντές και οι φίλοι του Οργανισμού να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε στον δροσερό και φιλόξενο περιβάλλον των Φλαμουριών!

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του ΔΣ και συνεχίστηκε με μουσικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ομάδα μουσικών- εθελοντών. Παραβρέθηκαν σε αυτήν: ο Βουλευτής κ. Τάσος Μπαρτζώκας, εκπρόσωποι των Βουλευτών Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, Άγγελου Τόλκα, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Βέροιας κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, εκπρόσωποι της Περιφερειακή Ενότητας Ημαθίας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιος Διαμάντης, εκπρόσωποι της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βεροίας, του Εράσμου και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας, καθώς και μεγάλο πλήθος φίλων και εθελοντών του Συλλόγου.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους ακόλουθους χορηγούς και εθελοντές που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι οποίοι είναι: η οικογένεια Τζαφερόπουλου που διέθεσε αφιλοκερδώς τον χώρο, ο φούρνος Θανασούλη της Νάουσας, το ζαχαροπλαστείο LIDO, το Οινοποιείο Αργυράκη, την κυρία Ελένη Μαραντίδου, το οινοποιείο VAENI, τον Συνεταιρισμό Venus, το κατάστημα «Μπουλασίκη από το 1920», το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στον Περιφερειακό Βέροιας, την εταιρία «ΗΧΟΣ ΖΟΡΜΠΑ», ιδιαιτέρως τους μουσικούς Κατερίνα Σωτηρίου, Χρήστο Γανόπουλο, Σίμο Ταραλίκα και Λάμπη Ελληναίο καθώς και τους ανώνυμους υποστηρικτές μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και υποστηρίζουν το έργο μας.