Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Ευχαριστήριο για το Πασχαλινό Bazaar

Ευχαριστήριο για το Πασχαλινό Bazaar

To Πασχαλινό Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί διεξήχθη με επιτυχία από τη Δευτέρα 11 Απριλίου έως και την Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022, στο κατάστημα επί της οδού Βικέλα 17. Μετά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων λόγω της πανδημίας, οι εθελόντριες μας από την Βέροια και όλη την Ελλάδα ετοίμασαν με πολύ αγάπη λαμπάδες και άλλα αντικείμενα, κατασκευές, χειροτεχνήματα, εδέσματα και κοσμήματα. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν εξαιρετική και τα έσοδα έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση της Διοίκησης και θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων των Δομών μας, συμβάλλοντας πολύ σημαντικά στο έργο τους.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Πασχαλινού Bazaar του Οργανισμού μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά:

  1. Τους κυρίους Ιωάννη και Αλέξανδρο Ελευθεριάδη και την κυρία Πολυξένη Ελευθεριάδου, για την παραχώρηση του καταστήματος και την κυρία Άννα Ματσκάνη για την διαμεσολάβηση και συνεργασία.
  2. Τον ηλεκτρολόγο-εθελοντή μας Σάκη Ακριβόπουλο για τις υπηρεσίες του.
  3. Τις εθελόντριες Ιωάννα Νάσου, Φωτεινή Στεργιοπούλου, Έλλη Πανταζή και Καλαϊτζή Δήμητρα  που στήριξαν την καθημερινή λειτουργία του.
  4. Τον Πρόεδρο του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κύριο Λεωνίδα Ακριβόπουλο, την Διευθύντρια κυρία Αθανασία Γιαμουστάρη, το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και ιδιαίτερα το Τμήμα Εργοθεραπείας του ΚΑΠΗ Βέροιας, τα μέλη του και την υπεύθυνη του κυρία Άννα Τσίτση για την διάθεση διακοσμητικών και χρηστικών ειδών και την συνολική υποστήριξη.
  5. Τις κυρίες Βίκυ Τριάμπελα, Πέπη Τσαρμποπούλου, Παναγιώτα Καλαντερίδου, Ευφροσύνη Λιάκου,  Μαρία Πραζιούτη που έστειλαν από μακριά τα έργα τους.
  6. Τις κυρίες Έφη Γκέκα, Χριστίνα Εμμανουηλίδου, Ελένη Γιαγά, Ελένη Στεφανίδου, και Βούλα Γκαλαϊτζή  από την Χαλκιδική για την υποστήριξή τους.
  7. Τις κυρίες της Inner Wheel Ημαθίας και ιδιαίτερα την κυρία Βιβή Ιατροπούλου, που διέθεσαν τα έργα τους.
  8. Όλες τις (πάρα πολλές) εθελόντριες του Συλλόγου που διέθεσαν τις δημιουργίες τους.
  9. Τα τοπικά ΜΜΕ που, όπως πάντα, στήριξαν την προσπάθεια.
  10. Τους συμπολίτες μας, που υποστήριξαν με συγκινητική διάθεση το έργο μας, παρά την αντίξοη οικονομική κατάσταση.