Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Εφηβεία: Πρόληψη και ασφάλεια - Ερωτηματολόγιο

Εφηβεία: Πρόληψη και ασφάλεια - Ερωτηματολόγιο

Ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το παιδί» έχοντας την υποστήριξη του κοινωφελούς Ιδρύματος «Matilda», υλοποιεί μια καινοτόμο δράση μέσω του προγράμματος «Υποστήριξη της ολιστικής λειτουργίας του Κέντρου θεραπείας τραύματος-ΚΕΘΕΤ». 

Η εφηβεία των παιδιών συνοδεύεται από μια σειρά έντονων αλλαγών  σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Με στραμμένο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας στην καταπολέμηση της κακομεταχείρισης και την προστασία των ανηλίκων, στοχεύουμε στο σχεδιασμό συντονισμένων δράσεων πρόληψης και παρέμβασης εφήβων στην κοινότητα. Γι’ αυτό, αναζητούμε να καταγράψουμε  τις θεματικές εκείνες που ενδιαφέρουν τα παιδιά, τα οποία φοιτούν σε τάξεις γυμνασίου και λυκείου και για τις οποίες θα ήθελαν να αποκτήσουν καλύτερη γνώση.

Το παρόν ερωτηματολόγιο θα μας επιτρέψει να εντοπίσουμε τις θεματικές ενδιαφέροντος των νέων και μέσω των δεδομένων αυτής της ερευνητικής διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε προγράμματα πρόληψης και παρέμβασης. Χρησιμοποιώντας το ερωτηματολόγιο ως μεθοδολογικό εργαλείο, επιχειρείται η καταγραφή των κοινωνικών προβλημάτων των νέων, ώστε να συγκεντρωθεί εν συνεχεία επιστημονικώς τεκμηριωμένο ενημερωτικό υλικό, για την παροχή αξιόπιστης και έγκυρης ενημέρωσης σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχοσωματική ασφάλεια των εφήβων.  

Επισημαίνεται πως το ερωτηματολόγιο:

  • έχει σχεδιαστεί από το επιστημονικό προσωπικό της δομής
  • συμπληρώνεται κατά βούληση του καθενός 
  • είναι  ανώνυμο και προορίζεται αποκλειστικά για ερευνητική χρήση

Το ερωτηματολόγιο μπορεί να συμπληρωθεί από εφήβους και από γονείς ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.office.com/r/FBVQFHBYdH