Κλείσιμο
Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:
Ευχαριστήριο, 22 Ιουνίου 2021

Ευχαριστήριο, 22 Ιουνίου 2021

Α. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά την Εύα Ιεροπούλου και τις κόρες της Νεφέλη και Νίκη, για τη διάθεση του βιβλίου του Κώστα Μπραβάκη «Ο Αλβανός», κατά τη διάρκεια του λογοτεχνικού και μουσικού μνημοσύνου που διεξήχθη την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 στο «Εκκοκκιστήριο  Ιδεών». Τα σημαντικά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου μας. Ταυτόχρονα ευχαριστούμε τη Μαίρη και τον Γιάννη Ναζλίδη για τη φιλοξενία. Ο Κώστας Μπραβάκης, εξέχων παράγοντας της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας, άφησε μεγάλο κενό φεύγοντας, αλλά και μεγάλη παρακαταθήκη, όχι μόνο με το βαθιά ανθρώπινο και ποιοτικό, πολυεπίπεδο έργο του, μουσικό και λογοτεχνικό, αλλά και με το παράδειγμα του βίου του. Ως αποδέκτες της φιλίας και της αγάπης του προς τον Οργανισμό μας, τον ευχαριστούμε, στα πρόσωπα των αγαπημένων του.

Β. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά το Βιβλιοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ», που για μία ακόμη φορά ενίσχυσε το έργο των Δομών μας με την δωρεά μεγάλης ποσότητας γραφικής ύλης.

Γ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί ακόμη:

  1. Τον κύριο Κωνσταντίνο Γεωργιάδη από το Μόναχο, για τη δωρεά ποσού 100€ στη μνήμη του αγαπημένου του φίλου ηλεκτρολόγου Παναγιώτη Θεοδωρίδη.
  2. Ανώνυμη οικογένεια για τη δωρεά ποσού 100€ στη μνήμη προσφιλών προσώπων.